Čolić junak dana: Spasio gospođu od razbojnika

Potez za svaku pohvalu

Čolić junak dana: Spasio gospođu od razbojnika

Adnan Beganović

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler Željezničara, Benjamin Čolić, jučer ujutro našao se u pomalo čudnoj situaciji.

Naime, pred njegovim ulazom napadnuta je jedna gospođa, kojoj je nepoznati napadač ukrao torbu.

Međutim, na njenu sreću sve to je vidio Benjamin Čolić, koji je brzo reagovao. Stigao je napadača, uzeo mu je torbu i vratio je uplašenoj gospođi.

"Reagovao sam kao što bi i svako trebao reagovati. Nisam mnogo razmišljao, odmah sam  se dao u potjeru za napadačem. Spremniji sam od njega, ipak, sam profesionalni fudbaler, pa  sam ga brzo stigao i uspio  sam mu uzeti torbu. Ništa  spektakularno, jednostavno sam postupio ljudski", za naš portal je istakao Čolić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.