Coloseum OPEN – Texas Hold'em Poker Tournament

Coloseum Club

Coloseum OPEN – Texas Hold'em Poker Tournament

Sponzorski tekst
Teme:

Sarajevo, 23. maj 2013. –  U periodu od 30.05. do 02.06.2013. u Coloseum Clubu će biti održan Texas Hold'em Poker Tournament "Coloseum OPEN". "Coloseum OPEN" je podržan od strane Asocijacije poker igrača Bosne i Hercegovine (APIBiH), koja je punopravni član sa pravom glasa i mjestom u kongresu Međunarodne Poker Federacije. U njenoj organizaciji su prije samog Main Event-a održane i besplatne kvalifikacije na kojima su igrači iz cijele BiH imali priliku da se bore za jedno od 12 mjesta na turniru. 

Turnir započinje "Warm Up"-om koji će biti održan u četvrtak, 30.05.2013 u 17h, sa uplatom od €60.  Početni stek je 15.000 žetona a istu večer, po završetku turnira,  će se podijeliti i nagrade igračima.  Nakon „Warm Up“ turnira  u petak, 31.05 u 17h, će se održati  Main event „Dan A“ sa uplatom od €110.  Svi igrači imaju pravo na jedan ponovni ulazak na turnir (Re Entry) za iznos od €110 i sa početnim stekom koji je takođe 25.000.  „Dan A“ će se pauzirati na 40 igrača koji ostanu u igri i isti će takmičenje nastaviti na Finalnom danu. Svi igrači koji budu eliminisani mogu učestvovati na „Danu B“.

U subotu, 01.06 u 17h počinje Main Event „Dan B“ sa uplatom od €110 na kojem igrači, kao i na Main Event-u sa „Dana A“,  imaju pravo na jedan Re Entry za iznos od €110 u toku prva tri sata igre, koliko traje i kasna registracija. Igrači koji su eliminisani sa „Dana“ B ne mogu više učestvovati na Main Event-u.

Finale Main Event-a počinje u nedjelju, 02.06 u 14h a učesnici finalnog dana su igrači sa „Dana A“ i „Dana B“ koji igraju do proglašenja pobjednika „Coloseum OPEN-a“. Tokom trajanja finalnog dana održat će se i Knockout turnir u 18h i uplatom od €80, nakon čega će se podijeliti i nagrade igračima. 

Texas Hold'em poker turnir "Coloseum OPEN" je idealna prilika za neobičan vid zabave gdje možete doživjeti uzbuđenje posmatrajući ili igrajući vrhunske partije pokera. Očekivani nagradni fond za Main Event je 15.000 KM a detaljnije informacije o programu i pravilima turnira možete naći na web stranici Coloseum Cluba.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.