Novi vrući snimci Conora McGregora: Fanovi bulje kroz prozor, vozač ni da trepne, čuju se uzdasi...

Sve je sam snimio

Novi vrući snimci Conora McGregora: Fanovi bulje kroz prozor, vozač ni da trepne, čuju se uzdasi...

A. Čaušević

Conor McGregor ne može bez skandala. Kontroverznog Irca već dugo vremena nismo vidjeli u oktagonu, ali daleko od toga da populani MMA borac ne puni stranice tabloida te stalno nastoji da bude u centru pažnje. 

McGregor je poznat po tome da nema stida te uglavnom radi ono što hoće i kada mu se to prohtije. Do sada je imao toliko skandala da ih je teško sve nabrojati.

Čuvenog borca uglavnom "krasi" bahato ponašanje, ali i dug jezik pošto vrlo često vrijeđa i nastoji da ismijava svoje rivale, prije svih Khabiba Nurmagomedova.

Irac je još od 2008. godine u vezi sa svojom djevokom Dee Devlin koja očigledno jako voli njegov karakter, ali i način ponašanja pošto pristaje na sve.

Ljetos je McGregor na svojoj jahti objavio eksplicitni snimak kako uživa sa partnericom, a sada se pojavio i snimak iz automobila.

Oglasi

McGregor i Devlin uživaju na zadnjem sjedištu, dok vozilo prolazi kroz masu fanova najkontroveznijeg Irca. Pored vozila je zastitar, a vozač ne smije ni da trepne i pogleda u ogladalo.

U jednom trenutku se može čuti kako Irac svojim bahatim glasom govori "Oprezno", poslije čega je započela akcija te je snimak prekinut.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/CjsoudQI-hQ/[/instagram]

Inače, McGregor i Devlin do sada imaju troje djece. Dvojicu sinova Conora Juniora i Riana, te kćerkicu Croiu.

Doživio značajnu transformaciju

I dok radi na svom povratku o oktagon Conor je proteklih mejseci doživio nevjerovatnu transformaciju, a kako je sam rekao misli da je težak oko 120 kilograma.

"Ne znam, prijatelju. Ali mnogo. U svakom slučaju mnogo Rekao bih da imam oko 120 kilograma. Stvarno sam težak", kazao je nedavno Mcgregor kubanskom MMA borcu Yoelu Romeru.

McGregor je proteklih mjeseci napravio značajnu transformaciju pa se šali na vlastiti račun da bi se mogao boriti u teškoj kategoriji

Mnogi fanovi se nadaju da će se 34-godišnjak u novoj godini vratiti borbi, međutim najmanje šest mjeseci prije borbe morat će napraviti antidoping test, nešto što izbjegava da uradi već duže vremena.

Oglasi