Conor McGregor pokazao veliko srce
Foto: Twitter

Pronašao vremena za posjetu bolesnoj djeci

Conor McGregor pokazao veliko srce

Irski UFC borac Conor McGregor se priprema za "borbu stoljeća" protiv američkog boksera Floyda Mayweathera, ali je ipak uspio pronaći malo vremena i posjetiti bolesnu djecu u dječijoj bolnici Crumlin.

McGregor na društvenim mrežama redovno postavlja fotografije i video snimke svog treninga i priprema za veliku borbu koja bi se trebala održat 26. augusta u Las Vegasu.

Ipak, McGregor je nedavno uspio naći vremena kako bi posjetio bolesne mališane i njihove porodice u lokalnoj bolnici.

Irac nije javno obznanio svoju namjeru da posjeti bolnicu i na taj način nije izazvao medijski cirkus, što je svakako potez za pohvalu.

Ipak, nije trebalo dugo da sami roditelji na društvenim mrežama podijele fotografije sa McGregorom.

"Veliko hvala Conoru na posjeti bolnici. To je bio potez koji je mojoj porodici i svima u odjelu za srčane bolesti pružio prijeko potrebno veselje", napisao je otac jednog djeteta na Twitteru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi