Conte: Mali je? Moja supruga takve obožava

Menadžer Chelseaja o automobilima

Conte: Mali je? Moja supruga takve obožava

E. Škorić

Menadžer Chelseaja Antonio Conte vozi Nissan Juke, a činjenica je da može da kupi bilo koji skupi automobil.

Nedavno smo pisali o tome šta voze premierligaški treneri, a Conte je među rijetkima koji ne pate od toga da voze Ferrari, Lambourghini, Mercedes, Bentley, Range Rover...

Italijanski strateg i trener Chelsaja uživa u vožnji u Nissanu koji košta 15.000 funti, što je djelić njegove sedmične plate u Londonu.

Conte, koji zarađuje devet miliona funti godišnje, ostao je bez auta jer ga je nedavno razbio kroz od terase stadiona nakon oluje.

Dok se Nissan ne popravi, Conte je zadužio Toyotu Yaris. Dakle, izuzetno skroman čovjek.

"Zašto vozim male automobile? To je zbog moje žene, ona voli male jer su lakši za vožnju, a posebno kada dođete u Englesku i učite da vozite na desnoj strani", kazao je Conte, pa je dodao:

"Ovaj automobil je dovoljan za moju kćerku i suprugu, koja ga koristi da odveze kćerku u školu i ako želimo da se negdje provozamo ili odemo negdje u blizinu. Mislim da nam je sasvim dovoljan manji automobil kao što je Nissan".

"Ne treba mi Ferrari ili Porsche da vozim kćerku u školu ili da odem do trening kampa. Sve to mogu da napravim s Nissanom", poručuje Conte.

Top Komentari

Benjamingst
 razbio kroz od terase stadiona nakon oluje. Sta je razbio " KROZ " OD TERASE? Nasih novinara hehehe jm
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti