Internet pun erotskih snimaka svjetske prvakinje: Tačno je znala šta radi, imala je jasan plan

Internet pun erotskih snimaka svjetske prvakinje: Tačno je znala šta radi, imala je jasan plan

E. Škorić

Rumunska gimnastičarka Corina Ungureanu takmičila se na međunarodnom nivou od 1993. do 1999. godine. Bila je članica dva tima na Svjetskim prvenstvima koja su osvajala zlatne medalje i bila je evropska prvakinja 1998. godine.

Dakle, Corina koja danas ima 42 godine imala je dosta uspjeha u sportskim takmičenjima. Međutim, bivša svjetska prvakinja u gimnastici sada je otkrila zašto se pristala slikati u Playboyu, najpopularnijem časopisu za odrasle, 2020. godine.

Cijeli je svijet zanijemio u januaru 2000. godine kada se višestruka svjetska prvakinja u gimnastici pojavila na naslovnici časopisa u zapaljivoj slici. Tada je imala samo 19 godina.

Rumunka na naslovnici popularnog časopisa

Iako je postala dvostruka svjetska prvakinja u gimnastici 1997. i 1999. godine, Corinu gotovo niko nije znao kao jednu od legendi koje su ostavile trag u svjetskom sportu.

Nedavno je otkrila da golišava slika u Playboyu ocrtava njenu impresivnu karijeru u gimnastici. Kasnije je ponovo pristala pozirati gola 2008. Svaki put je dobro zaradila, više nego od sportskih postignuća.

Oglasi

“Neću reći da financijski dio nije bio bitan. Bilo je jako važno. Bilo je to više novca nego što sam dobila za naslov svjetskog prvaka. Imala sam kuću za završiti i... Radilo se i o tome da se slikala klizačica i da su prije mene bili neki gimnastičari... Rekla sam sebi da je to sve u redu i da nemam potrebu da se brinem. Tada sam na neki način i sama sebe nadmašila", kazala je Corina dodavši:

"Danas ne bismo razgovarali bez ovoga. Nisam sjajna gimnastičarka. Ne smatram se u prvih 15. Znam gdje pripadam u hijerarhiji velikih rumunskih gimnastičara. Nećete me čuti da kažem da sam odlična gimnastičarka. OK, u usporedbi s današnjim rezultatima, možemo reći. Ali možda da nisam napravila te slike, svijet ne bi znao da je Ungureanu također svjetski prvak".

Godine 2002. Corina Ungureanu ponovo se našla usred skandala velikih razmjera nakon što je zajedno s Lavinijom Miloșovici i Claudijom Presecan snimila erotski film prema ugovoru s jednom japanskom produkcijskom kućom. Tada se doznalo da su njih troje radili erotske snimke za magazin Shukan Gendai u kojem su se pojavili goli tokom nekih vježbi na spravama.

Skandal je bio velik jer su bili obučeni u gimnastičku opremu, a na njoj je bio logo Rumunskog gimnastičkog saveza.

“Kad je bio pictorial u Japanu, bio je to veliki nered, veliki skandal. Ja sam, zbog gluposti ili neznanja, na svojoj opremi imala grb našeg Saveza. Eto koliko nas je glava odnijela. Nismo znali kako dobiti advokata, kako dobro pročitati ugovor. Nismo davali nikakva objašnjenja, nismo puno govorili".

Corina tokom izvođenja vježbi u skoro golom izdanju

I zaista, za Corinu Ungureanu teško bi iko saznao da se nije pojavila na naslovnici Playboya. Na internetu postoje brojne njene gole fotografije i video snimci kako potpuno gola radi vježbe na spravama.

Povezano

Oglasi

Najnovije vijesti