Costa napravio haos u svlačionici Chelseaja

Sve pojeo sam

Costa napravio haos u svlačionici Chelseaja

E. Škorić

Chelsea je jučer s 4:3 pobijedio Watford u pretposljednjoj utakmici Premier lige.

Plavci su kolo prije osigurali naslov, pa su protiv Watforda igrali rekreativno, te su šansu dobili i neki igrači iz drugog plana. Odmarao je napadač Diego Costa, koji je na poluvremenu uživao u slasnoj torti u svlačionici Chelseaja.

"Mnogo sam gladan", navodno je Costa promrmljao na španskom, a onda navalio na tortu.

Menadžer Plavaca Antonio Conte kasnije je kroz smijeh dodao da će Costa biti kažnjen jer nije tortu podijelio sa saigračima. 

Ko zna, možda se Costa na ovaj način oprostio od Chelseaja, pošto ne prestaju glasine da će na ljeto napustiti Stamford Bridge i Kina je i dalje jedna od mogućih destinacija za Costu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi