Courtois od afere s udatom komšinicom, do veze s rijaliti zvijezdom koja je baš ljuta zbog tih priča

Sve je demantovala na Instagramu

Courtois od afere s udatom komšinicom, do veze s rijaliti zvijezdom koja je baš ljuta zbog tih priča

E. Čaušević

Belgijski golman Thibaut Courtois našao se u centru skandala španske javnosti nakon što je objavljeno da je u ljubavnoj vezi s rijaliti zvijezdom Maykom Riverom.

Ugledna Marca je prije nekoliko dana objavila da su Courtois i Rivera u ljubavnoj vezi već neko vrijeme, a ona je postala poznata u Španiji nakon što je učestvovala u rijaliti emisiji "Ljubavno ostrvo".

Mnogi mediji širom Španije su prenijeli informaciju da su njih dvoje već neko vrijeme u ljubavnoj vezi, ali se Rivera oglasila na Instagramu kako bi demantovala ove priče.

Ona je objavila video na kojoj je ljutito reagovala na sve ono što se već danima piše u španskim medijima.

"To je laž! Jedna velika laž. Nije istina da sam u vezi s Courtoisom. Nemam nikakve veze s njim. Ovim pisanjem ste povrijedili mene, ali i moju porodicu i prestanite više pisati i izmišljati takve laži", rekla je, između ostalog, Rivera.

Oglasi

Courtois ima dvoje djece s Martom Dominguez, ali su se oni rastali dok je on još bio član Chelseaja. Prošle godine povezivao se s voditeljicom Albom Carrilo, a navodno iste godine pisalo se da ima i aferu s komšinicom koja živi blizu njega, ali se niko nije oglašavao na tu temu iako se čak pisalo da imaju i vanbračno dijete.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hasni
Daj te sliku od komsinice
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi