Courtois u aferi s Miss Belgije: Nisam znala ko je on

Prevario dugogodišnju djevojku

Courtois u aferi s Miss Belgije: Nisam znala ko je on

Thibaut Courtois, golman londonskog Chelseaja, vodio je uzbudljiv život prije odlaska na Svjetsko prvenstvo u Brazil. 

Naime, Daily Mail je objavio priču da je Courtois u to vrijeme počeo ljubavnu aferu sa 20-godišnjom Emily Vanhoutte, iako je tada bio u vezi sa dugogodišnjom djevojkom Martom Dominguez.

Miss Belgije izjavila je medijima da tada uopšte nije znala ko je Courtois, a na optužbe da je htjela do novca i slave preko nogometaša, ona se brani. 

"Nikad ne bih počela vezu s nekim ko je zauzet. Nisam imala pojma. Sigurno ne bih bila u vezi s nekim ko vara djevojku. Vidio me na izboru za Miss i poslao mi poruku preko Facebooka. Počeli smo se dopisivati i tako je krenulo", izjavila je zanosna Vanhoutte i dodala: 

"Nakon nekoliko mjeseci prvi smo se put našli i  tada mi nije ni spomenuo Martu. Kako se on meni prvi javio, mislila sam da je slobodan. Možda sam naivna, ali kad sam ja u vezi ni ne pričam s drugim muškarcima. Želim naglasati da uopšte tada nisam znala ko je Courtois, a novac me najmanje zanima. Iz dobrostojeće sam porodice", rekla je Emily.

Courtois je i ranije bio u ljubavnom trokutu. Povezivan je sa konobaricom Jeny Sanchez s kojom se našao nakon dopisivanja, a imao je i kratku avanturu s Caroline Lijnen, bivšom djevojkom Kevina de Bruynea. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.