Courtois upotrijebio staru foru, ali je kod nje upalilo

Javio se seksi tinejdžerki

Courtois upotrijebio staru foru, ali je kod nje upalilo

O. Lekić

U svjetskim tabloidima se sve više špekuliše o navodnoj novoj ljubavi belgijskog golmana Thibauta Courtoisa, a svakim danom stižu novi detalji njihovog poznanstva, a možda i veze.

Već smo pisali o tome da je Courtois ostavio svoju trudnu zaručnicu i to vjerovatno zbog 18-godišnje Delaney Royle, a zanimljivo je pročitati i kako su njih dvoje stupili u konverzaciju.

Courtois je Delaney upoznao preko Instagrama, a zainteresovala ga je zbog fotografije na kojoj se nalazi sa svojim psom.

Stari šarmer Courtois joj se odlučio javiti i to sa 'starom forom'. Upitao je lijepu tinejdžerku gdje je kupila psa, što je očigledno upalilo i nakon toga su se raspričali.

Delaney je Courtoisu otkrila da se inače bavi čuvanjem pasa, da bi je golman Chelseaja na kraju angažovao da čuva i njegovog kućnog ljubimca Yoshija.

Tinejdžerica tako svaki dan putuje oko 90 kilometara kako bi u Courtoisovoj vili čuvala njenog psa, a za to vrijeme se zbližila i sa zvijezdom Chelseaja.

Ipak, njen otac je izjavio da između Thibauta i Delaney nema ništa više od prijateljstva, te da je njihov odnos čisto poslovan. 

Inače, Courtois je nedavno prekinuo vezu sa španskom manekenkom Martom Dominguez, koju je upoznao još 2013. godine i s kojom već ima jedno dijete, dok je drugo na putu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi