Koliko Ronaldo zna biti bahat pokazala je scena sa Georgininom poklonom

Portugalac ulovljen u Madridu

Koliko Ronaldo zna biti bahat pokazala je scena sa Georgininom poklonom

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo posljednje dane 2022. godine provodi u Madridu. Pokazao je to snimak koji je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama. 

Ronaldo je za Božić od svoje partnerice Georgine Rodriguez dobio skupocjeni Rolls-Royce čija se vrijednost procjenjuje na oko 350.000 eura.

Najpopularniji fudbaler današnjice je odlučio da izađe sa Georginom u jedan od madridskih restorana i sasvim očekivano nije ostao neprimjećen.

Video kako Ronaldo izlazi iz restarana i ulazi u automobil je vrlo brzo postao viralan, ali mnogi su mu zamjerili zbog jedne stvari.

Naime, Cristiano kao da je zaboravio šta je to biti kavaljer te je Georginu poslao na zadnje sjedište kao da se praktično ne primjeti.

Za volanom je bio je bio jedan od njegovi "anđela čuvara", odnosno jedan od braće blizanaca koji su Ronaldovi tjelohranitelji. U pitanju su Sergio i Jorge Ramalheiro.

Oglasi

U Ronaldovom društvu se nalazio i novinar Edu Aguirre, jedan od rijetkih pripadnika "sedme sile" s kojim je slavni Portugalac u dobrim odnosima.

I dok se Ronaldo odvezao sa jednim od braće blizanaca, drugi je prepušten samom sebi te je prema nekim informacijama morao pozvati taksi.

Inače, slavni Portugalac je navikao da ga njegova dugogodišnja partnerica "obraduje" sa skupocjenim vozilima, pa mu je tako za 35. rođendan poklonila Cadillac Escalade.

Iza Ronalda je svakako godina za zaborav. Poslije užasnog perioda sa Manchester Unitedom raskinuo je ugovora sa Crvenim đavolima, dok je i sa Portugalom na Svjetskom prvenstvu došao "samo" do četvrtfinala. 

Višestruki osvajač Zlatne lopte će u februaru proslaviti 38. rođendan, a već neko vrijeme se povezuje sa klubom iz Saudijske Arabije, Al Nassrom,

Oglasi