Cristiano Ronaldo je misteriozni kupac najskupljeg stana u Lisabonu

Dobio ono što je i želio

Cristiano Ronaldo je misteriozni kupac najskupljeg stana u Lisabonu

Edmir Škorić

Prema časopisu 'TV7 Dias', nogometaš Juventusa prošlog je ljeta kupio ekskluzivni dom na jednoj od najluksuznijih destinacija u Portugalu.

Cristiano Ronaldo novi je vlasnik najskupljeg stana u Lisabonu, imovine za koju je platio 7,2 miliona eura, a nalazi se na broju 203 Rua Castilho, jedne od najekskluzivnijih cesta u cijeloj državi.

Kako javlja portugalski magazin 'TV7Dias', akvizicija portugalskog nogometaša prostire se 13. i 14. spratu zgrade, ima površinu od 288 četvornih metara s pogledom na cijeli Lisabon i spektakularnim bazenom od 260 četvornih metara.

Stan se sastoji od tri apartmana, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje, kao i zatvorenog bazena, jacuzzija, kino sale, privatnog parkinga, sigurnosne službe i kućne automatizacije za najnapredniji dom.

Da bi stekao prava na ekskluzivni apartman, Cristiano se morao boriti s još dva tajkuna prošlog ljeta, no na kraju je on završio kao pobjednik.

Cristiano ne prestaje ulagati u apartmane u vlastitoj zemlji, unatoč činjenici da je za pet godina cijena stanovanja porasla za 35 posto.

Ovo je samo još jedan u nizu ekskluzivnih i otmjenih apartmana koje posjeduje zvijezda Juventusa i najbolji portugalski nogometaš svih vremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi