Cristiano Ronaldo kupio hotel u Monte Carlu

Portugalac za 140 miliona eura kupio hotel

Cristiano Ronaldo kupio hotel u Monte Carlu

Endin Čaušević

Fudbaler Real Madrida Cristiano Ronaldo jedan je od najplaćenijih sportista na svijetu.

Ronaldo je nedavno priznao da će se nakon završetka karijere baviti nekim drugim poslom, a pokrenuo je lanac hotela CR7. Portugalac je ovih dana imao još jednu bogatu investiciju jer je odlučio kupiti hotel u Monte Carlu.

Fudbaler Real Madrida ovaj hotel je platio nevjerovatnih 140 miliona eura. Ronaldo je ovaj hotel kupio od Donalda Trumpa i Alessandra Prota koji su bili vlasnici.

Ovo nije prvi put da je Ronaldo u biznisu sa kandidatom za predsjednika SAD-a Donaldom Trumpom jer je prije nekoliko mjeseci kupio apartman u Trumpovoj zgradi u New Yorku za 18,5 miliona dolara. Ronaldo zna kako da troši svoj novac. Ima se, može se...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi