Kakva čestitka Ferdinanda Ronaldu za rođendan: Znao je...
Foto - Screenshot

"Najbolji ikad"

Kakva čestitka Ferdinanda Ronaldu za rođendan: Znao je...

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo danas slavi svoj 36. rođendan, a rođendanske čestitke mu stižu sa svih strana.

Jedna od najzanimljivijih je stigla od njegovog nekadašnjeg saigrača iz Manchester Uniteda Rija Ferdinanda.

On je podijelio video iz Uniteda u kojem je novinar pitao njega, Ronalda i Andersona ko je najbolji fudbaler svijeta ikad.

Ferdinand je odgovorio da je to Diego Maradona, a Ronaldo da je to on. Rio se sjetio tog trenutka i uz ovaj video je čestitao rođendan Cristianu.

"Znao je", napisao je Ferdinand uz rođendansku čestitku.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Mislim da je Ronaldo najbolji ikad. Mislim da ce jos dugo igrati na ovom nivou zato sto je najbolji ikad. Osvojio je sve sto se moze osvojiti sa reprezentacijom, različitim fudbalskim klubovima. Tu će Messiju uvijek faliti, jer igrao je u samo jednom klubu, i nikad ništa nije osvojio značajno sa svojom reprezentacijom.
10 10
delko
Ma jasta je nego najbolji :) Covjek je kompletan igrac. I dobar strijelac i dribling i skok i slobodni udarci pa samo sto jos na gol nije stao. Daleko najbolji ikad :)
9 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi