Čudna poruka Miroslava Stevanovića

Bivši igrač Željezničara uživa u odmoru

Čudna poruka Miroslava Stevanovića

M. Šljivak

Miroslav Stevanović napustio je ovog ljeta ekipu Željezničara nakon godinu i po boravka na Grbavici.

Sjajni krilni fudbaler i povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine u potrazi je za novim klubom, a slobodno vrijeme provodi u rodnom Zvorniku.

Zanimljivu fotografiju je Stevanović podijelio na Instagramu. Ovaj 27-godišnji fudbaler uživa na Zvorničkom jezeru, a ostavio je i zanimljiv komentar.

"Ono kad završiš karijeru u 27 godini"...

Iako je ova poruka jako čudna, izvjesno je da se radi samo o šali i da će uskoro Stevanović pronaći novi klub u kojem će nastaviti karijeru.

Prije Plavih s Grbavice, Stevanović je nastupao u nekoliko respektabilnih ekipa. Igrao je za Vojvodinu, Borac, Sevillu, Alaves, Gyor i grčki Ergotelis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi