Da li je Gloria Patrizi kriva za Juventusovu krizu?

Nižu se neuspjesi otkako ona nije tu

Da li je Gloria Patrizi kriva za Juventusovu krizu?

Trener Juventusa, Massimilliano Allegri, nedavno je ostao bez svoje dugogodišnje djevojke koja ga je ostavila. Slučajno ili ne, od tada traje kriza Stare dame iz Torina.

Talijanski model i Playboy zečica 'digla je ruke' od trenera Juventusa nakon čega su počeli stizati i kiksevi tog kluba. Remi sa Sassuolom te porazi od Genove i Olympiakosa uzdrmali su klub iz Torina, a navijače polako obuzima nezadovoljstvo sadašnjom situacijom ali i trenerom koji ih vodi.

Allegri se navodno više posvetio svom privatnom životu nego Juventusu, što jedan profesionalni sportski kolektiv na tako visokom nivou ne može da trpi. 

Kada je Allegri preuzeo Juventus nastali su i problemi u vezi trenera i lijepe Glorije. Tada se trener (previše) posvetio vođenju kluba i naredio je djevojci da ugasi svoj twitter profil, jer je navijači Juventusa ne vole. 

Ona je, umjesto profila, ugasila vezu sa Allegrijem i ostavila ga u mukama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.