Da li Ronaldo pomisli na nju? Irina ostavlja bez daha

Voditelj nije mogao govoriti...

Da li Ronaldo pomisli na nju? Irina ostavlja bez daha

O. Lekić

Ruska manekenka Irina Shayk, koja je poznata po vezi sa Cristianom Ronaldom, navikla je na to da zaludi muškarce u kakvom god izdanju se pojavi. 

Na listi muškaraca koje je svojim seksipilom zavela su imena poput Cristiana Ronalda i Bradleya Coopera, a očigledno je da joj nije odolio ni voditelj tokom gostovanja u popularnom showu Craiga Fergusona. 

Naime, ovaj voditelj je bio fasciniran Irininim izgledom i nisu nedostajali ni problemi sa koncentracijom.

"Inače mogu govoriti, ali nekako mi je teško večeras, vruće mi je ovdje", kazao je kroz šalu Craig Ferguson i izazvao smijeh među gledateljima. 

Iako su Ronaldo i Irina stavili tačku na svoju ljubavnu aferu, teško je pomisliti da slavni portugalski reprezentativac nekada ne zažali. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi