Da li se zeza: Ramos platio sliku vrtoglavih 40 hiljada eura
Ramos je rekao kako mu se Frostove slike svišaju jer su kombinacija grubosti i elegancije, a to je ono što ga oduševljava.

Zaljubljenik u umjetnost

Da li se zeza: Ramos platio sliku vrtoglavih 40 hiljada eura

E. Oštraković

Kapiten Real Madrida u posljednje vrijeme na svom Instagram profilu pokazao je da voli umjetnost, te se pohvalio sa nekoliko slika koje je kupio.

Sada je objavio novu sliku koju je kupio, a cijena slike je vrtoglavih 40 hiljada eura.

U pitanju je slika koju je naslikao Phil Frost, a koji se bavi uličnim grafitom. Njegove slike kreću se od stotinu eura pa sve do 40 hiljada eura, a čini se da je najskuplju kupio upravo Ramos.

Ramos je rekao kako mu se Frostove slike svišaju jer su kombinacija grubosti i elegancije, a to je ono što ga oduševljava.

View this post on Instagram

I’m very happy to share our latest acquisition for the Sergio Ramos Collection “Lineage of Continuum” by the self-taught American artist @philfrost. I am very moved by his work and personality with which I feel very identified. Frost’s paintings combine the rawness and gritty edge of the street, through its use of found materials, with the elegance of its painterly aesthetic. The diptych was displayed as the main piece for the 50th anniversary of the Nelson Rockefeller Collection at the Empire State Plaza, NY. Thank you bro Fer Francés for your honest advice. Warm hugs!! @pilarrubio_oficial #SergioRamosCollection #PhilFrost #SergioRamos #EllipseofPassage #LineageofContinuum #Madrid #NYC

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Top Komentari

Popaye
40 hiljada vama puno????? novinarčići šta se čudite ima slika po 100 miliona
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi