Da mu je ko pričao, ne bi vjerovao: Prosto nevjerovatno šta se sve desilo Aspasu za 24 sata
Dobio je kćer, ostao u bolnici, a onda "divljao" u duelu Celte i Eibara i sve to u razmaku od 24 sata

Dan za pamćenje

Da mu je ko pričao, ne bi vjerovao: Prosto nevjerovatno šta se sve desilo Aspasu za 24 sata

Edmir Škorić

Španski napadač Iago Aspas vjerovatno ima datuma koje će da pamti i posebno prepričava, ali jučerašnji je priča za sebe.

Aspasu je prvo saopšteno da mu je supruga podarila još jedno dijete, a nakon što je noć proveo u bolnici s porodicom, nekoliko sati kasnije zaigrao je u dresu Celte.

Kao novopečeni otac još jedne djevojčice imao je očigledno puno motiva, pa je zabio hat-trick protiv Eibara u 4:0 pobjedi njegove ekipe.

Aspas je bio strijelac u petoj, 36. i 82. minuti, da bi u 85. minuti izašao iz igre uz velike ovacije s tribina Balaidosa.

Eto, dese se tako dani kada čovjek prosto ne može da vjeruje koliko lijepi mogu da budu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti