Damir & Dejana: O njima piše i Sun

Procvat za četiri mjeseca

Damir & Dejana: O njima piše i Sun

S. Bošković

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur osvojio je ATP turnir u St. Petersburgu, a nakon toga o njemu je počeo pisati i britanski portal The Sun. 

Naime, ovaj tabloid navodi kako je za sjajne igre našeg tenisera zaslužna njegova djevojka Dejana Živković. 

Srbijanska manekenka i Džumhur su u vezi posljednja četiri mjeseca, a ona ga prati na svim turnirima. Od kako su se njih dvoje počeli zabavljati bh. teniser, koji je trenutačno 40. na ATP listi, počeo je igrati sjajno i nizati odlične rezultate na svim turnirma na kojima je nastupio. 

"Trudimo se da uživamo u svakom trenutku kad smo skupa. Želimo da provodimo što više vremena zajedno, a ona kad može ide sa mnom na mečeve, a ja to cijenim", rekao je Džumhur o Živković, pa dodao: 

"Očarala me je ljepotom i stilom. Posebna je i iskrena u svemu". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi