Barbara potvrdila da ona i Džumhur čekaju prinovu: Fotografijom i videom otkrili i spol djeteta

Odlične vijesti za bh. tenisera

Barbara potvrdila da ona i Džumhur čekaju prinovu: Fotografijom i videom otkrili i spol djeteta

E. Čaušević

Damir Džumhur prethodnih mjeseci nije blistao na teniskim turnirima, ali je u posljednje vrijeme značajno popravio formu i to nakon što je saznao fantastične vijesti.

Džumhur je nakon veoma dobrog nastupa na Challengeru u Beogradu napredovao devet pozicija na ATP listi i sada je 116. teniser svijeta.

Najbolji bh. teniser je značajno popravio svoju formu, a srbijanski mediji pronašli su "razlog" zašto je to tako.

Naime, njegova djevojka Barbara Šegetin danas je javno objavila da je trudna i da se nalazi u četvrtom mjesecu trudnoće što su zaista odlične vijesti.

Ona se oglasila na Instagramu i potvrdila je da je u drugom stanju, a sigurno da Damir nije mogao dobiti ljepše vijesti na početku 2021. godine i to je očito pomoglo u njegovoj motivaciji da se vrati u pravu formu.

Barbara je na Instagramu putem storyja objavila fotografiju na kojoj se vidi trudnički stomačić, te je otkrila da je trenutno u četvrtom mjesecu trudnoće. Također, vide se i baloni na kojima piše "baby boy" i jasno je da očekuju dječaka.

Oglasi

Ubrzo nakon toga Barbara je objavila i video na kojem se vidi da su organizovali zabavu kako bi otkrili spol djeteta. Kao što smo naveli čekaju dječaka, a uz video ona označila Damira i poručila: "Jedva te čekamo sine".

Ova hrvatska manekenka postala je poznata nakon učešća u tamošnjem izdanju reality emisije "Big Brother". Damir i Barbara u vezi su već skoro godinu dana i ne kriju da su sretno zaljubljeni.

Oni su nedavno napravili i zajedničke tetovaže jer su na prstu istetovirali znak beskonačnosti.

Nakon što su prošle godine potvrdili da su u vezi otkrili su da su se upoznali preko zajedničkog prijatelja. Džumhur već nekoliko godina živi u Beogradu baš kao i Barbara.

Top Komentari

Mahatma.Barbie
Jel njegovo dijete? Nek svako sebi bira, ali bolan kako ćeš napraviti dijete ovoj sponzorusi kroz koju je prošlo pola Hrvatske? Finih djevojaka svugdje, i ti ga tu uvalis... Ccc
24 6
bananko
Cestitke Dzumi
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije