Damir Džumhur kao Smeagol

Džumhova ekspresija za remake filmskih scena

Damir Džumhur kao Smeagol

Dž. Mrakić

Damir Džumhur, najbolje rangirani bosanskohercegovački teniser, ovih dana vrijedno se priprema za posljednji Grand Slam sezone, US Open.

Najbolji GS rezultat za Džumhura u 2015. godini bio je na Roland Garrosu, kada je dospio do 3. kola, gdje ga je 3:0 u setovima pobijedio najveći svih vremena bijelog sporta, Roger Federer.

Upravo na Roland Garrosu fotoreporteri su zabilježili jednu od najsmješnijih facijalnih ekspresija tenisera u zadnje vrijeme, a ista je maštovitim pojedincima poslužila za oživljavanje kultnih scena iz filmova poput „Billy Madison“ ili „Gospodar prstenova“. U glavnoj ulozi je naš Damir Džumhur.

Uživajte u fotogaleriji anonimnih autora...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.