Damir Hadžić i porodica na sigurnom

Uspješno evakuisani

Damir Hadžić i porodica na sigurnom

Tokom jučerašnjeg dana u Željeznom polju odvijala se prava drama, a u životnoj opasnosti bila je porodica nekadašnjeg fudbalera Sarajeva Damira Hadžića. 

Nakon što su  bivši Hadžićevi saigrači saznali da je porodica njihovog nekadašnjeg kolege životno ugrožena, počeli su putem društvenih mreža tražiti pomoć za suprugu i dvoje djece svog nekadašnjeg timskog kolege

U svemu je prednjačio Veldin Muharemović, sada igrač Olimpica, koji je putem svog facebook profila konstantno obavještavao sve o situaciji u kojoj se nalazi Hadžić i njegova porodica.

Upravo je popularni Lede objavio na pomenutoj društvenoj mreži da su se supruga i djeca uspjeli probiti do sigurne zone i nakon 24 sata drame sastati sa Damirom.

"Hadžija je sa porodicom na putu ka Sarajevu", objavio je Hadžićev bivši saigrač Veldin Muharemović. 

Inače, Hadžićeva porodica iz Željeznog Polja je zajedno sa nekoliko ljudi iz cijelog područja krenula u egzodus nakon što je, usljed velikih poplava, pokrenuto na stotine klizišta u području u kojem žive.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti