Shrvani Dani Alves promijenio iskaz i priznao šta se desilo!

Odlučio je sve ispričati

Shrvani Dani Alves promijenio iskaz i priznao šta se desilo!

E. Oštraković

Dani Alves postao je glavna tema u svijetu, ali ne zbog nogometa, nego zbog optužbi za seksualni napad u jednom noćnom klubu u Barceloni.

Sve se navodno desilo krajem prošle godine, a Alves se morao pojaviti pred sudom zbog ozbiljnih optužbi za seksualni napad.

Dirao je Alves tamo gdje nije smio i kako djevojka koja je podigla optužnicu kaže da ju je dodirivao po intimnim dijelovima tijela bez dozvole.

Alves je odmah unajmio advokate, te su oni odbacili navode da je čovjek kojeg brane učestvovao u bilo kakvom incidentu.

Ipak, Dani Alves je uhapšen i nalazi se u zatvoru, te nema pravo na jamčevinu s kojom bi bio na slobodi do okončanja suđenja.

Optužen je da je napao jednu djevojku koju je zgrabio za ruku i stavio je na svoj penis, a zatim je prstom pokazao na vrata i rekao joj da uđe za njim u prostoriju.

Oglasi

Tako je optužen za udaranje i silovanje, te se nalazi u pritvoru u zloglasnom zatvoru Brians 1 u Barceloni kako ne bi napustio državu.

Brazilski mediji stigli su do novih informacija koje su vezane za cijeli ovaj slučaj, a sve se jako brzo proširilo društvenim mrežama.

Sve su podjelili novinari poudanog brazilskog medija O Globa.

Dani Alves postao je glavna tema u svijetu, ali ne zbog nogometa, nego zbog optužbi za seksualni napad u jednom noćnom klubu u Barceloni.

"Optužen za silvoanje, Dani Alves je nekoliko puta mijenjao svoj iskaz koji je dao policiji. Sada je priznao da je imao sex sa djevojkom, ali tvrdi da je ona pristala na to. Podnosilac žalbe traži pravdu", stoji u objavi O Globa.

Još uvijek nije poznato kakva će odlua biti, ali Dani Alves je u jako velikim problemima zbog svega što se dogodilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije