Prvak Evrope ponižava vlastito dijete: "Bolje žive njegovi psi nego ja!"

Šokantna ispovijest

Prvak Evrope ponižava vlastito dijete: "Bolje žive njegovi psi nego ja!"

Admin Čaušević

Svojevremeno je bio najbolji strijelac La Lige i prvak Evrope sa Španijom, a aktivan je i dalje. Nastupa za trećeligaša i fudbal igra u 42. godini života za trećeligaša Sanluqueno.

Dani Guiza je opet u centru medijske pažnje i to zbog stvari koje nemaju veze sa terenom nakon što je u javnost izašlo svjedočenje njegovog sina.

Nekadašnji napadač Getafea i Mallorce je optužen da više finansira svog sina iz prvog braka već se potpunosti okrenuo drugoj porodici.

Nekoliko dana prije nego što će oženiti trenutnu suprugu Rociu Herreru, Guiza je dobio skrbništvo nad sinom Crisitanom iz prethodnog braka iz 2016. godine.

Tada je Cristian govorio da ima najboljeg oca na svijetu, ali sada su se stvari značajno promijenile te je na račun roditelja iznio teške optužbe.

Oglasi

"Moja otac me napustio. Ostao bez ičega. Postepeno se odvajao od mene. Ne znam šta je razlog. Vjerovatno zato što ima novu porodicu i zaboravlja ostale", rekao je Cristian.

Sin nekadašnjeg golgetera Crvene furije je bio primoran i da napusti njihov zajednički dom kazavši i da psi bolje žive od njega.

No description available.

"Živi u impresivnoj kući. Psi mog oca bolje žive od mene. Ne zna ni da li sam spavao na ulici ili negdje drugo", poručio je Cristian rekavši da se mogao nasloniti samo na pomoć svoje majke.

"Nuria Bermudez je jedina koja mi je pomogla. Koja me vodila doktoru. Pitanje je ozbiljno, uložit ću žalbu i sve će se nastaviti", poručio je.

Top Komentari

user1639705257
Tri puta MAJKA a jednom otac to je 100% istina. Generalno.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi