Pljačkaši napravili Olmu sačekušu i ukrali mu sat od 30.000 eura, njegov brat završio u bolnici

Pratili su ga nekoliko dana

Pljačkaši napravili Olmu sačekušu i ukrali mu sat od 30.000 eura, njegov brat završio u bolnici

Endin Čaušević

Španski reprezentativac Dani Olmo u petak je doživio u Valenciji pravu noćnu moru.

Igrač njemačkog Leipziga se nalazi u Španiji na odmoru nakon još jedne duge sezone, a danas se našao u centru javnosti zbog ne tako lijepih vijesti.

Naime, mediji u Španiji objavili su da je Olmo napadnut u petak i opljačkan u Valenciji gdje se nalazi već nekoliko dana na odmoru.

Olmo je napadnut dok je izlazio iz jednog frizerskog salona, a lopovi su mu ukrali sat marke Rolex koji je vrijedan oko 30 hiljada eura. Oni su čekali Olma da izađe i pratili su ga cijeli dan, te su sačekali trenutak za napad i pljačku.

Kako je objavila Marca s Olmom jke bio i njegov brat koji je zadobio lakše povrede dok je pokušao da spriječi lopove da pobjegnu.

Završio je u bolnici gdje mu se ukazala pomoć, ali je ubrzo pušten jer na sreću nije dobio nikakve ozbiljnije povrede.

[twitter]https://twitter.com/SpainSystem/status/1538532610108010501[/twitter]

Top Komentari

Koronavirus
Neka su,sta cemu sat od 30000k preseravanje
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi