Oženio se slavni par: Na luksuznoj svadbi se pojavile velike zvijezde, među njima i Jusuf Nurkić

Gallinari uplovio u bračne vode

Oženio se slavni par: Na luksuznoj svadbi se pojavile velike zvijezde, među njima i Jusuf Nurkić

Edmir Škorić

Italijanski košarkaški reprezentativac Danilo Gallinari oženuio se u Italiji sa tamošnjom poznatom novinarkom Eleonorom Boi.

Svadba je održana na Sardiniji, a na istoj su prisustvovale mnoge košarkaške zvijezde. Gallinari je pozvao i Jusufa Nurkića, svog bivšeg saigrača iz Denvera.

Bh. košarkaš je na Instagramu podijelio fotografiju s Bogdanom Bogdanovićem i uz nju napisao "brate". Čini se da je bosansko-srpski tandem bio jako raspoložen tokom ceremonije vjenčanja.

Naš košarkaš trenutno uživa sa djevojkom Eminom u zasluženom odmoru, a bili su proteklih dana u Dubrovniku.

Nurkića čeka natup na Eurobasketu jer je odlučio da brani boje BiH na ovom velikom takmičenju nedugo nakon što je potpisao novi veliki ugovor s Portlandom.

Oglasi

Što se Gallinarija tiče, on je potpisao dvogodišnji ugovor s Boston Celticsima prije 15-ak dana i zaradit će 13.3 miliona dolara.

Danilo i novinarka Eleonora su stabilan par već nekoliko godina, a u decembru 2020. godine proslavili su rođenje kćerke Anastazije. Par je među najpopularnijima u svijetu sporta. Iako žive u SAD, odlučili su da na Sardiniji sklope "životni ugovor".

Top Komentari

DadiG
Lafo sportska vijest jer se ženi košarkaš pa stave 7 individualnih slika nje a njegove ni jedne
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi