Dankinji afera s Ronaldom donijela ono o čemu je sanjala

Portugalac je imao dobar ukus

Dankinji afera s Ronaldom donijela ono o čemu je sanjala

O. Lekić

Cristiana Ronalda mediji u inostranstvu svako malo povezuju sa zgodnim djevojkama. 

Obzirom da ima reputaciju velikog zavodnika, nema sumnje da su proteklih godina kroz njegovu postelju prošle brojne ljepotice, a posljednja u nizu s kojom je imao aferu je danska manekenka Josephine Skriver.

Ljubavna afera između Cristiana i Josephine nije dugo trajala, međutim njoj je povezivanje sa portugalskom zvijezdom donijelo (ne)očekivanu slavu i karijera joj je krenula uzlaznom putanjom. 

Josephine je u međuvremenu postala model Victoria's secreta, a na idućoj reviji će provoditi mimohod 'anđelica' u donjem rublju ukrašenom s čak 450.000 kristala Swarowski. 

Da Ronaldo ima sasvim dobar ukus, možete se uvjeriti i u galeriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi