Bh. fudbaleru za vikend ukraden Audi A7 na Vlašiću, a sada dobio odlične vijesti

Automobil pronađen

Bh. fudbaleru za vikend ukraden Audi A7 na Vlašiću, a sada dobio odlične vijesti

E. Čaušević

Bh. fudbaler Darko Todorović prije nekoliko dana objavio je da mu je ukraden automobil.

Todorović se oglasio na Instagramu i objavio je da mu je ukraden automobil Audi A7, a da stvar bude gora radi se o iziznajmljenom vozilu jedne rent-a-car autokuće.

"Traži se Audi A7, ukoliko neko vidi ili ima bilo kakve informacije neka obavijesti. Slijedi nagrada", napisao je Todorović.

No description available.

Ovu objavu počeli su dijeliti i njegovi prijatelji, a među njima bio je i fudbaler Veleža, Omar Pršeš, koji je odlučio pomoći na taj način Todoroviću.

Zanimljivo da je automobil ukraden na Vlašiću, a Todorović je sve to prijavio i policiji.

Samo nekoliko dana kasnije stigle su dobre vijesti jer je ukradeni Audi pronađen, ali nema indormacija o tome ko je ukrao automobil.

Tu vijest je potvrdio i Pršeš na Instagramu i poručio je: "Auto je pronađeno, hvala svima na informacijama".

Opis nije dostupan.

Top Komentari

shokato
sve elita sve neki djet set ,a auta se rentaju da se folira ....
7 2
Mackintosh
Slina iz tuzlanske Solane
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi