Davide, gdje ti je to ruka? Beckhamovi i nakon 23 godine braka osjećaju istu strast

Uživali zajedno na jahti

Davide, gdje ti je to ruka? Beckhamovi i nakon 23 godine braka osjećaju istu strast

Edmir Škorić

Bivša nogometna zvijezda sa suprugom uživa na njihovoj jahti vrijednoj 5,5 miliona eura. Možda to i nisu jahte poput onih koje ima Roman Abramovič, ali Beckhamovi su presretni dok njome plove.

David Beckham ostavio je veliki trag u nogometu igrajući za velike timove kao što su Manchester United, Real Madrid i Milan, te reprezentaciju Engleske, ali ostaje upamćen i kao zaštitno lice mnogih brendova, baš kao i njegova supruga Viktoria, poznata dizajnerica i bivša pjevačica koja je ostvarila veliku karijeru.

David i Viktoria su bez dileme jedan od najpoznatijih selebriti parova u svijetu, a njihov svaki korak mediji pomno prate, dok paparazzi nestrpljivo čekaju "iza ćoška" da ih uslikaju. Ovaj put su ih "zatekli" na jahti na kojoj su uživali tokom vikenda, čekajući vjenčanje svog sina Brooklyna (23) i njegove djevojke Nicole Peltz.

Na jahti su bili i njihovi mlađi sinovi Romeo i Cruz. David je sa suprugom provodio vrijeme ugodno se izležavajući pod suncem, a u nekoliko navrata bili su isuviše bliski, odnosno razmjenjivali su nježnosti i dijelili strast koja im je pomogla da ostanu zajedno od samog početka.

U jednom trenutku Davidova ruka je poletjela ka "osjetljivoj zoni" i čini se da se ni sam nije mogao suzdržati, a vjerujemo da su najbolji dio ostaviti za "u četiri zida", daleko od očiju javnosti i objektiva znatiželjnih fotografa.

Oglasi

Njih dvoje su u braku već 23 godine, a Beckham je nedavno kazao da mu je Victoria bila suđena, te da jedno bez drugog ne bi mogli živjeti.

Njihova ljubav je prvi put okrunjena 1999., kada je Victoria objavila da je trudna. Vjenčanje je održano u Irskoj, a na istom su prisustvovale najveće zvijezde, što bivši nogometaši i glumci, tako i modeli, pjevači, pjevačice...

Mediji su 2004. godine pisali o Davidovom navodnom preljubu. Pretpostavljalo se da je nogometaš Victoriju varao s madridskom asistenticom Rebeccom Loos. David je optužbe nazvao 'smiješnima' i negirao je tračeve, a Victoria je stala uz njega. Ona je priznala da je bilo teško i da je tada shvatila da većina ljudi ima svoju cijenu.