David Silva "specijalni gost" na koncertu Šake Polumente

Španski reprezentativac sa saigračima

David Silva "specijalni gost" na koncertu Šake Polumente

Balkanski trio u redovima Manchester Cityja Edin Džeko, Aleksandar Kolarov i Stevan Jovetić uvijek se drže zajedno, a sa sobom u provodu često znaju povesti i nekog od saigrača koji i nisu sa ovih prostora. 

Ovom prilikom "specijalni gost" Balkanaca na koncertu Šake Polumente bio je španski reprezentativac David Silva.

Popularni pjevač je ovu priliku iskoristio za fotografisanje sa Kolarovom i njegovim saigračem, a slike su brzo osvanule na društvenim mrežama. 

Poznato je i da Kolarov uživa u narodnoj muzici, a prošle godine osvajanje Liga kupa proslavio slušajući pjesme Šabana Šaulića.

[twitter]pic.twitter.com/ttgaUuk2d7[/twitter]

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.