Đavo nije mirovao: Igrač Uniteda tražio grupni seks dok ga je trudna djevojka čekala kod kuće
Nije nikakvo čudo što je Jose Mourinho na kraju ovako završio u Manchester Unitedu: Sa kakvim igračima se suočavao, dobro je ostao zdrav

Nema mira

Đavo nije mirovao: Igrač Uniteda tražio grupni seks dok ga je trudna djevojka čekala kod kuće

O. Lekić

Skandal za skandalom pogađa ekipu Manchester Uniteda.

Igrači ovog tima očigledno su previše umišljeni, pa su im društvene mreže, ali i razne druge gluposti mnogo bitniji od terena.

Tako se u centru skandala sada našao i Anthony Martial koji je tražio grupni seks od Malike Semichi, koju je upoznao u jednom noćnom klubu u Parizu.

Martial je bio veoma uporan da dobije ono što želi, a kod kuće je zaboravio djevojku koja je tada bila u osmom mjesecu trudnoće.

"Počelo je prijateljski i sa šalom, ali je zatim počeo da me ispituje o ličnim stvarima. Bio je ozbiljan. Znala sam da mu je djevojka trudna, ali sam pokušavala da ne mislim o tome. Zatim je tražio da mu pošaljem golišave fotografije, a u jednoj poruci me pozvao na grupni seks. To nikad ne bih učinila" istakla je 20-godišnja Malika.

Nije se Anthony na tome zaustavio već je nastaviio dalje.

"Nagovarao me zatim da se nađemo. Želio je da dođem u Manchester i tajno da se viđamo. Bio je uplašen da mu djevojka ne sazna. Zabavna sam djevojka, svidio mi se, ali znala sam da je sve pogrešno. Imao je tromjesečnu bebu kući. Da su okolnosti bile drugačije, sigurno bih počela vezu s njim", istakla je ova djevojka.

Marialova djevojka Melanie rodila je 26. jula sina kojem su dali ime Swan, ali očigledno da francuskom fudbaleru malo veze sa strane ne bi predstavljalo nikakav problem.

View this post on Instagram

#throwback 🌍 @martial_9

A post shared by Mélanie Da Cruz Pires (@melaniedacruzzoff) on

Ranije je Anthony bio oženjen sa Samanthom Jacquelinet, sa kojom također ima dvogodišnju kćerku, a upravo ju je ostavio zbog Melanie.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samkodk
Lekicu jebes li sta?
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi