De Zeeuw na specifičan način traži novi klub

Bivši reprezentativac Holandije

De Zeeuw na specifičan način traži novi klub

Bivši reprezentativac Holandije, Demy de Zeeuw, odlučio je na specifičan način potražiti novi klub.

On je u pomoć pozvao jednu društvenu mrežu, na kojoj je otvorio profil i pozvao sve klubove da mu se direktno jave, ukoliko im je interesantan.

Demy de Zeeuw je na svoj profil stavio i videozapis sa svim golovima i potezima koje je napravio tokom karijere, a ukoliko obratimo pažnju na njegovu karijeru, problema pri pronalasku novog kluba neće imati.

Ovaj 31-godišnji fudbaler bio je član reprezentacije Holandije koja je na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi osvojila drugo mjesto, a tokom karijere nastupao je za Vittese, Alkmaar, Ajax, Spartak i Anderlecht.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.