Debi za zaborav: Nani promašio penal i dobio javnu opomenu

Vratio se u Sporting, ali nije briljirao

Debi za zaborav: Nani promašio penal i dobio javnu opomenu

Teme:

Portugalac Nani se ovog ljeta vratio u svoju domovinu i u svoj Sporting, u kojem je ranije nastupao. Ovog vikenda odigrao je i povratnički meč za taj klub, debitantski u "novoj eri", u kojem se nije proslavio.

Nani je bio u prilici dovesti Sporting u vodstvo u 63. minuti kada je dosuđen jedanaesterac. Nani je iz penala šutao po sredini gola, golman je skrenuo loptu koja je pogodila stativu. Tako je Nani produžio mučenje svog kluba i razočarao navijače.

Nani je u 31. minuti zaradio žuti karton, a šlag na tortu je njegovo izlaženje prije kraja utakmice i to u 76. minuti kada ga je zamijenio Tanaka. Sreća po njega pa je Sporting slavio jer da nije, ovo bi bio posebno loš debi za novu zvijezdu Sportinga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti