Dečko jedne od najzgodnijih pjevačica na Balkanu proglašen za MVP-a kola

Motiva mu ne nedostaje

Dečko jedne od najzgodnijih pjevačica na Balkanu proglašen za MVP-a kola

S. Grebović

Košarkaš Nino Čelebić definitivno je obilježio 1. kolo Druge lige Srbije postigavši 33 poena za pobjedu svoje ekipe.

On je za vikend u dresu Borca iz Zemuna postigao pomenuta 33 poena i upisao devet asistencija za sigurnu pobjedu svoje ekipe nad Starom rezultatom 106:79, nakon čega nije bilo dileme ko će biti MVP kola.

Ostvario je indeks korisnosti od čak 41, osvojio pomenuto priznanje, što nije promaklo publici na društvenim mrežama da se našali na njegov račun budući da je u vezi sa seksipilnom srbijanskom pjevačicom Teodorom Džehverović.

"Šta ti je terapija kod Teodore Džehverović. Nino Čelebić, aktuelni dečko naprijed navedene pevačice, nije do juče ni sam bio siguran da li je košarkaš ili DJ, a danas već 33 poena" samo je jedan od komentara na račun ovog košarkaša.

Inače, pomenuta pjevačica je svom dečku i prije nego što su počeli da se zabavljaju objasnila će se mediji "kačiti" za nju, iako je i on poznata ličnost. Nema sumnje, nakon veze s pevačicom i njegove partije će se pratiti sa većom pažnjom, a da li će mu to biti teret ili pak vjetar u leđa ostaje da se vidi...

Top Komentari

Penderinos
E ako je on zgodan onda sam ja Tom Kruz
3 0
Arnel925
Svaka čast. Teodora je riba gdje ga ne vadiš, pa šta bude bude
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije