Dečko koji je očarao svijet dobio potpisan dres Argentine

Dečko koji je očarao svijet dobio potpisan dres Argentine

M. Skaka

Mali Afganistanac Muratza Ahmadi konačno ima pravi dres Argentine. I to ne običan dres, već potpisan od strane Lea Messija.

Slika dječaka u plastičnoj kesi sa brojem 10 na leđima obišla je svijet i dirnula srca mnogih. Prvo se pojavio lažni protagonist u Iraku, a onda je mali Muratza Ahmadi pronađen u Afganistanu.

Navodno je Messi naknadno posjetio djećaka mada to nije dokumentovano, ali zahvaljujući BBC-u i Unicefu sada je Muratza dobio pravi dres Argentine i to zaista potpisan od strane Messija i definitivno je postao simbol svim dječacima širom svijeta. Sve je moguće, ako to zaista dovoljno želite i vjerujete.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi