Djevojku Declana Ricea vrijeđaju zbog izgleda, ona povukla radikalan potez

Fudbaler stao u njenu odbranu

Djevojku Declana Ricea vrijeđaju zbog izgleda, ona povukla radikalan potez

Edmir Škorić

Djevojka Arsenalovog fudbalera Declana Ricea, Lauren Fryer, ponovo je bila maltretirana zbog svoje debljine, te je morala da obriše fotografije sa društvenih mreža.

Lauren Fryer nije klasična djevojka slavnog fudbalera, odnosno nije tip djevojke koja samo putuje i objavljuje fotografije sa skupih destinacija, kojoj je najvažnije od svega kako izgleda i koliko ima lajkova ili pratilaca na društvenim mrežama.

Ona je jedna sasvim obična djevojka, no zbog viška kilograma odavno je na meti iskompleksiranih korisnika interneta koji je vrijeđaju. Lauren (25) je osam godina u vezi sa zvijezdom Arsenala, a par je 2022. dobio sina koji se zove Jude.

Posljednjih mjeseci Lauren je iznova morala trpjeti odvratne poruke podlih trolova na društvenim mrežama. Počelo je krajem prošle godine, kada su Riceu savjetovali da "možeš naći sto puta bolju".

Lauren je sada izbrisala svoj Instagram račun koji ima više od 70.000 pratitelja. Otkako je skinula svoje fotografije, Lauren je dobila podršku od bivše zvijezde Love Islanda, Libertyja Poolea.

Oglasi

"Ja mislim da je ona jako lijepa osoba. Šta se dogodilo sa slavljenjem različitih tipova tijela i prihvaćanjem toga kako smo svi individualno napravljeni.

Standardi ljepote danas su nerealni i svi su poludjeli zbog društvenih mreža. Nastavit ću propovijedati o tome dok ne umrem. Vrijeme je za promjenu, ovo se ne može nastaviti".

Lauren je Riceova najveća navijačica i redovno se može vidjeti kako ga bodri na utakmicama. Ove je sezone bila na Emiratesu, nakon što je njen čovjek prešao iz West Hama u Arsenal i jedan je od najboljih veznjaka Premier lige.

Osim toga, Lauren je bila sa fudbalerom i u Kataru tokom Svjetskog prvenstva, a moguće je da ćemo je vidjeti i na stadiona u Njemačkoj u junu i julu ove godine za vrijeme Eura, pošto će Rice svakako biti u rosteru Engleske koja se smatra jednim od favorita za trofej.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi