Defoe zbog Bradleyja napustio pripreme u Španiji

Zbog shrane svog malog prijatelja

Defoe zbog Bradleyja napustio pripreme u Španiji

E. Škorić

Jermain Defoe (34) je napustio Španiju i pripreme Bournemoutha zbog nedavno preminulog djeača Bradleyja Loweryja.

Defoe je bio snažno vezan za bolesnog dječaka Bradleyja, kojeg je upoznao dok je igrao u Sunderlandu.  I kada je prešao u Bournemouth, bivši reprezentativac Engleske vraćao se u Sunderland kako bi u bolnici posjetio dječaka i s njime provodio njegove posljednje dane.

Nakon što je Bradley preminuo, Defoe je ostavio srceparajuću poruku, a pripreme Bournemoutha u Španiji napustio je kako bi otišao na sahranu svog malog prijatelja.

Bournemouth našeg Asmira Begovića priprema se u Marbelli, a sezonu u Premier ligi otvara protiv WBA 12. avgusta. Trener Eddie Howe kazao je kako je Defoe jako tužan zbog smrti dječaka i kako mu se jednostavno moralo dozvoliti da se vrati u Britaniju na sahranu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi