Del Potro prekinuo s lijepom pjevačicom zbog - oca?!

Mediji kažu jedno, oni drugo...

Del Potro prekinuo s lijepom pjevačicom zbog - oca?!

O. Lekić

Ljubavnoj romansi između tenisera Juana Martina del Potra i pjevačice Jimene Baron je došao kraj.

Iako vijesti o njihovom prekidu proteklih dana intenzivno pune medijske stupce, slavni par se navodno razišao još krajem februara, a o razlozima zbog kojih su odlučili staviti tačku na svoju ljubavnu priču se uveliko špekuliše.

Na pojedinim trač sajtovima se pojavila vijest da je teniserov otac navodno unajmio detektiva da prati Jimenu, međutim ona je to zanijekala, baš kao i Argentinac, navodeći da su se odvojili isključivo zbog poslovnih obaveza.

Sudeći po njenim fotografijama na Instagramu, ne treba brinuti da li će predugo Jimena ostati sama, a Del Potro će vjerovatno jednog dana zažaliti.

Jimena iza sebe već ima jedan neuspješni brak sa sportistom, tačnije fudbalom Pablom Osvaldom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti