Delije su vulgarnim ponašanjem pokvarile bratov debi i atraktivnoj sestri Almi
Foto: Facebook/Alma Omić

Pružila podršku bratu pred meč

Delije su vulgarnim ponašanjem pokvarile bratov debi i atraktivnoj sestri Almi

Slovenski košarkaš Alen Omić prolazi kroz težak period nakon što nije dočekan na najbolji način u novoj ekipi.

Omić je nedavno potpisao za Crvenu Zvezdu, ali popularne Delije nisu sa oduševljenjem prihvatile ovu vijest, pa se sjajni košarkaš našao u problemu. Ipak, on je nakon susreta uspio da smiri strasti izjavom da je došao da se bori za Zvezdin dres i da igra košarku.

Također, na Instagramu je objavio story na kojem je pisalo: "Ko igra za Zvezdu i ko zauvijek za nju navija, bit će zauvijek moj bratija", te je na taj način sigurno pobrao simpatije barem jednog dijela navijača crveno-bijelih.

Jedna od onih koji su pružili podršku Omiću prije susreta protiv Olympiakosa je njegova sestra Alma. Ona je na uz Alenovu fotografiju napisala: "Hvala ti što me činiš posebnom", ali navijači Zvezde su sigurno svojim vulgarnim gestom i njoj pokvarili bratov debi.

Nažalost, Alma je u međuvremenu zaključala Instagram profil, a vjerovatno su sinoćnja dešavanja uticala na to.

Top Komentari

kuguar
Nabijem i njega i sestru na qratz, idiot izdajnicki a sekica glupa ko noc..
27 7
Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nema potrebe za prethodnimm iskustom. Lako je i user friendly sustav. Za detaljne informacije provjerite sljedeću vezu. ▬ ➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi