Đelmić ne misli samo na danas, već i na sutra: Bivši as Želje pokrenuo vlastiti biznis sa suprugom

Otvorio palačinkaru

Đelmić ne misli samo na danas, već i na sutra: Bivši as Želje pokrenuo vlastiti biznis sa suprugom

E. Škorić

Ognjen Đelmić, igrač sa velikim stažom u Premijer ligi BiH, koji je imao i uspješne epizode u inostranstvu, pokrenuo je i vlastiti biznis.

Nekadašnji prvotimac Željezničara je trenutno slobodan igrač nakon što je okončao saradnju sa Zvijezdom 09 i, dok čeka na novi angažman, uporedo se trudi da obezbijedi sebi i svojoj porodici lagodniju budućnost, svjestan da fudbalska karijera neće zauvijek trajati.

Tako je u Bijeljini otvorio palančikarnicu koja bi mogla biti pravo osvježenje i mjesto doborg ukusa za sve ljude u tom dijelu BiH.

"Ja i supruga smo zajedno pokrenuli ovu priču i želimo da ljudima ponudimo ukusne stvari. To je bila naša želja i smatramo da je ovo jako dobar potez, ali rano je još da donosimo neke konkretne zaključke. Naravno, važno je da ljudi prepoznaju vaš rad, kvalitet i uslugu, a mi ćemo se truditi da opravdamo svoj naziv 'Bueno'", rekao nam je Đelmić.

S obzirom da je dosta dobre partije pružao za mnoge klubove u BiH (Laktaši, Zvijezda, Olimpik, Borac, Čelik, Željezničar, Radnik), te u nekoliko u inostranih zemalja, ne sumnjamo da će uspješan biti i novom podvigu.

Top Komentari

Fcs
I jesi za palačinkare... SARAJEVO ŠAMPION !!!
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi