Dembele nikako da zaigra, ali zato lumpuje sa seksipilnom Draganom
Foto: Instagram

Skupocjeno pojačanje Barcelone u društvu atraktivne Bugarke

Dembele nikako da zaigra, ali zato lumpuje sa seksipilnom Draganom

O. Lekić

Ousmane Dembele je proteklog ljeta stigao na Nou Camp iz Borussije Dortmund za basnoslovnih 105 miliona eura, ali 20-godišnji Francuz nikako ne uspije na terenu opravdati ovu astronosmku cifru.

Tek što se oporavi od jedne, nova povreda snađe krilnog napadača Barcelone, pa je tako od svog dolaska na Nou Camp upisao svega četiri ligaška nastupa nastupa za katalonski klub.

Čim je došao u Barcelonu Dembele je zadobio povredu zbog koje je pauzirao više od tri mjeseca, a tek što se oporavio od te povrede mora na novu pauzu.

Dembele je u ponedjeljak ušao sa klupe na utakmici Sociedada i Barce, a u 35. minuta na terenu je uspio zadobiti povredu zadnje lože zbog koje će pauzitati mjesec dana.

Međutim, iako još nije opravdao bogata primanja u Barci, Dembele novac "pametno" koristi u noćnim provodima, a malo prije nego što će se ponovo povrijediti viđen je u jednom noćnom klubu u društvu "fatalne" Bugarke Dragane Spasovske.

Navodno su Ousmane i Dragana "lumpovali" do duboko u noć tokom božićnih i novogodišnjih praznika, ali i dalje nema informacija da li su njih dvoje u bilo kakvoj romantičnoj vezi.

Inače, atraktivna Dragana je često viđena gošća na zabavama svjetski poznatih muzičkih i sporskih zvijezda, pa ne čudi da su se njoj i Dembeleu "ukrstili putevi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi