Kad se Bosanci nađu u Rusiji tad nastaje prava zabava

Hadžikadunić i Gigović se dobro zabavljaju

Kad se Bosanci nađu u Rusiji tad nastaje prava zabava

M. Šljivak

Ekipa Rostova i ove sezone igra fenomenalno u ruskoj Premier ligi.

Danas je ovaj tim savladao kao gosti vodeći Spartak iz Moskve sa 0:1, a u ovom susretu igrali su reprezentativac BiH Dennis Hadžikadunić i potencijalni Zmaj Armin Gigović.

Hadžikadunić je nažalost isključen u 75. minuti, ali to nije utjecalo na rezultat. Gigović je tek nedavno stigao u ekipu i dobija sve više šanse i svi se nadamo da će ovaj talentovani veznjak kao i Dennis odabrati BiH.

A kada se sastave dvojica Bosanaca u Rusiji tad nastaje prava zabava. Jasno je to iz objava na društvenim mrežama i očigledno je da se Armin i Dennis jako dobro slažu.

Nadamo se da će se druženje nastaviti i u reprezentaciji BiH.

Top Komentari

Hare
Neka ga Dennis nagovori da igra za nas, ne bi loše bilo
7 0
user1583752673
Momci su ok ali nevalja im izbor muzike
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi