Derek Jeter izblamirao novinarku, muž ostao u čudu

Pravio show na press konferenciji

Derek Jeter izblamirao novinarku, muž ostao u čudu

Igrač New York Yankeesa, Derek Jeter, priredio je prisutnim pravi mali show a novinarki jedno prilično neugodno iskustvo na posljednjoj održanoj press konferenciji američkog baseball kluba.

U trenutku obaćanja novinarima, ispred Jetera je zazvonio telefon novinarke Tare Sullivan kojim je ona snimala trenerovu izjavu. Ni slutila nije da će je baš u tim trenucima pozvati muž, a tek je Jeterova reakcija šokirala Taru.

Jeter je podigao slušalicu i javio se riječima "Druže, morat će te kasnije pozvati" što je nasmijalo prisutne.

Postavlja se samo pitanje kako je na cijelu situaciju reagovao njen muž, kojem svakako nije bilo lagodno sa druge strane žice čuti muški glas i takvu poruku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.