Diega Simeonea sinovi rasplakali u sred studija

Cholo slab na sinove

Diega Simeonea sinovi rasplakali u sred studija

Argentinski stručnjak Diego Simeone na klupi Atletico Madrida na dobrom je putu da kao trener višestruko nadmaši uspjehe iz svoje igračke karijere, a zahvaljujući sve većoj popularnosti, na prezentaciji društvenih mreža dočekalo ga je veliko iznenađenje.

Nakon štop je potvorio svoje zvanične profile na Facebooku i Twitteru, Diegu Simeoneu je stigla video poruka od trojice sinova, koji su trenutno u Argentini.

Simeone je u braku sa Carolinom Baldini već 20 godina sa kojom ima trojicu sinova Giovanni (18), Gianluca (15) i Giuliano (11).

Njihove ushićene poruke da će sada biti prijatelji i da ga mogu "pratiti", emotivnom Cholu izjave dvojice starijih sinova izmamile su prvo osmijeh, dok ga je najmlađi uspio rasplakati. Pogledajte:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.