Diego Armando Maradona "ukazao" se ispred Maracane

Imitator Malog zelenog

Diego Armando Maradona "ukazao" se ispred Maracane

Fudbalska reprezentacije Bosne i Hercegovine će u svom debitantskom susretu na Svjetskom prvenstvu igrati protiv Argentine i to na legendarnom brazilskom stadionu Marcana.

Dok su izabranici Alejandra Sabelle danas odrađivali svoj prvi trening na brazilskom tlu ispred poznatog stadiona "ukazao" se dvojnik legendarnog argentinskog fudbalera Diega Armanda Maradone.

Čovjek koji je očito veliki fan "malog zelenog" pored toga što malo liči na jednog od najboljih fudbalera svijeta svih vremena, obukao se u orginalni dres Gaučosa iz vremena Maradone, a  nabacio je i Pumine kopačke kakve je nosio nekadašnji reprezentativac Argentine. Između ostalog jako dobro i imitira argentinsku legendu, pogledajte kako:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.