Maradonina divlja noć sa Wandom, pa proglašenje Icardija 'mrtvim'
Foto - EPA

Diego nije volio Maura

Maradonina divlja noć sa Wandom, pa proglašenje Icardija 'mrtvim'

M. Šljivak

Smrt Diega Maradone otkrila je neke nove tajne legendarnog argentinskog fudbalera.

Diego je tokom života volio provod i lijepe žene, ali je prije svega volio ljude sa kojima se mogao dobro družiti.

Onaj kojeg nije volio bio je Mauro Icardi. Za njega je danas napadač PSG-a bio mrtav jer je izdao Maxija Lopeza i ukrao mu je ženu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CH3rge9BWnk/[/instagram]

"Icardi za mene ne postoji. Može biti kapiten kosmosa, ali nakon svega što se desilo, draži mi je Maxi", govorio je Maradona i nije se tu zaustavio:

"Hranio gaje, pustio ga je u kuću i onda se ovo dogodi. Ne. Oni koji nemaju morala su za mene mrtvi. On je izdajica. Glumio mu je prijatelja i na kraju mu je uzeo ženu. U moja doba bi dobio batine onaj koji bi pogledao koleginu ženu", govorio je Maradona.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CHd2Kb9h4mT/[/instagram]

Ipak, TV zvijezda Mirtha Legrand otkrila je 2018. godine kako je 12 godina ranije upravo Maradona imao ludu noć sa Wandom u hotelu u blizini Buenos Airesa.

Ona je odsjela u istom hotelu i ispostavilo se da je bila odmah do Wandine sobe, a ujutro joj je upravo gospođa Icardi prišla.

"Wanda je došla do mene i pitala me zašto je ne zovem u emisiju. Odgovorila sam. Ti si sinoć bila sa Maradonom? Niste mi dali spavati cijelu noć. Bila sam u sobi do njih i nisam mogla spavati od buke. Namještaj se tresao. Bila sam svjedok njihovog divljeg seksa", istakla je ova voditeljica.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CGcrLoABYKu/[/instagram]

Nikada ova priča nije potvrđena i ostaje samo da se vjeruje voditeljici.