Diletta pozirala pored bilborda nje i Zlatana, ali jasno je u šta su svi muškarci gledali

Novinarka koja oduzima dah

Diletta pozirala pored bilborda nje i Zlatana, ali jasno je u šta su svi muškarci gledali

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović i Diletta Leotta izazvali su dosta pažnje u italijanskoj javnosti nakon što su zajedno snimili reklamu.

Ibrahimović je sa zanosnom novinarkom snimio nekoliko reklama za isti brend, a ubrzo su postali glavna tema na Apeninima.

Pisalo se da su Ibra i Diletta u ljubavnoj vezi, ali je ona sve to demantovala i poručila da nikada ne bi bila sa oženjenim muškarcem.

Na ulicama Milana od jučer se mogu vidjeti njihovi plakati i bilbordi, a pored jednog je Diletta ponosno pozirala.

Ona je objavila fotografiju na Instagramu, ali je sve ostalo u sjeni njene stražnjice zbog koje je od fanova dobila najviše komentara i pohvala.

Top Komentari

Ivica_Osim8
Ima pakas al onaj za samaranja da joj ostane ruka ko vrela pegla
11 3
JointUnion87
Ne bih joj se izvlačio iz bunara, dženeta mi.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi