Diletta je prelijepa, no njena starija sestra Amber i majka Ofelia također su prave ljepotice

Amber ima četvero djece

Diletta je prelijepa, no njena starija sestra Amber i majka Ofelia također su prave ljepotice

E. Škorić

O poznatoj italijanskoj sportskoj novinarki vjerovatno sve znate.

Diletta je jedna jod najseksipilnijih TV voditeljica na svijetu, a "upoznali" smo je tako što je često izvještavala s utakmica italijanske Serije A i generalno je dio nogometnog šoua u Italiji.

Radila je intervjue s velikim zvijezdama poput Cristiana Ronalda, a svojom pojavom jednostavno muškarce ostavlja bez daha.

Atraktivan izgled i izuzetna ljepota donijeli su joj svjetsku popularnost, ali malo se zna da ima i sestru Amber, koja je starija od nje i ima četvero djece.

Amber je udata i također je pravi anđeo, a na fotografiji koju je jednom prilikom Diletta objavila, može se vidjeti da obje sliče majci Ofeliji Castorini. Uz to, Diletta ima brata Mirka, uspješnog plastičnog hirurga.

Što se tiče majke Ofelije, izuzetno je elegantna, a sve je popularnija na društvenim mrežama zahvaljujući Diletti. Inače, ona je udata za Rorija Leotta. Amber je njena kćer iz prvog braka, on je imao troje djece, a njihovo zajedničko dijete je  upravo italijanska novinarka. 

Diletta je svojevremeno govorila o velikoj porodici koju ima.

"Moja porodica je velika. Moj otac i majka bili su u braku. Imao je kćer, ona je imala troje djece. Upoznali su se, zaljubili i ja sam se rodila. I mi se svi volimo. Moji su bili inteligentni i razvijali su lijepu vezu, bez svađe ili nesporazuma, pokušaj poduhvata koji na Siciliji prije trideset godina nije bio baš jednostavan. Imamo ogromnu porodicu i tu vlada potpuni sklad", kazala je Diletta.

View this post on Instagram

Sempre insieme 💙 Capodanno 2019/2020🎉 - - #miami #capodanno #sister

A post shared by Dr. Mirko Manola (@drmirkomanola) on

Oglasi

Najčitanije iz kategorije