Paparazzi su ih uhvatili: Osvanule fotografije Dilette i Cana s ljetovanja u "vrućoj pozi"

Italijanska novinarka ponovo u centru pažnje

Paparazzi su ih uhvatili: Osvanule fotografije Dilette i Cana s ljetovanja u "vrućoj pozi"

E. Čaušević

Najpoznatija italijanska sportska novinarka Diletta Leotta ponovo se našla u centru pažnje javnosti.

Diletta je već nekoliko godina u centru pažnje nakon što se počela javljati sa terena širom Italije, te je oduševila sportsku javnost svojom ljepotom.

Nakon toga njena popularnost je postala zaista nevjerovatna, a na Instagramu je prati čak 7.8 miliona ljudi što je zaista impresivno.

Zbog toga mediji prate njen svaki korak, a posebno otkako je ozvaničila vezu sa turskim glumcem Canom Yamanom.

Ovaj par nedavno je dio svog odmora proveo u Turskoj gdje su zaista uživali, a Yaman je ponosno tamošnjoj javnosti predstavio svoju prelijepu djevojku.

Iako ne objavljuju previše zajedničke fotografije ovaj put su fotoreporteri uspjeli da ih "uhvate" dok su bili na ljetovanju, te su se pojavile njihove fotografije uživali jedno uz drugo.

Oglasi

Paparazzi su uspjeli uhvatiti Dilettu i Cana u "vrućoj" pozi, te su brže bolje prodali svoje fotografije italijanskim medijima, a one su sada ugledale svjetlost dana.

Zanosni Turčin i najljepša novinarka snimljeni u vrućim igricama na brodu, no zašto im ne vjeruju da su zajedno?

Podsjećamo, Diletta i Can su svoju vezu ozvaničili u februaru ove godine, a sve je počelo još prošle godine.

Italijanski mediji objavili su jednom prilikom da su oni u vezi još od decembra prošle godine i da su to uspješno krili. Također, Can je bio taj koji je napravio prvi korak i javio se Diletti na Instagramu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CRNLlbyLsRG/[/instagram]

Špekulisalo se prije toga da je Diletta u vezi sa Zlatanom Ibrahimovićem s kojim je snimila nekoliko reklama i da joj je Can samo paravan za to, ali ubrzo se ispostavilo da to nije istina, te da oni zaista uživaju u svojoj ljubavnoj vezi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CPd7jllLSzx/[/instagram]

Promo

Top Komentari

Brodie14
Od ranog jutra ga masatiš Cauševiću, dobar si nema šta. Odmah sam znao da si ti autor teksta.
11 2
Husrefbeg22
Ova dileta je najbolji nogometas igra s dvije lopte.
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi